Partyband

Partyband boeken of inhuren

Ben je van plan om een party of feestje te organiseren? Dan zit je hier goed! Partyband Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen. Onze band is te boeken voor een party in  onder andere Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.

Een partyband is een origineel concept voor uw feest.

Partyband Atomika is te boeken voor een huwelijksfeest, verjaardagsfeest of privé party. Ze brengen de lekkerste discomedley’s, een dansmedley en ook een Nederlandstalige medley, maar ook Rockmuziek komt aan bod. Klassiekers van Tina Turner, maar ook van AC/DC en vele anderen passeren de revue.

Als je aan feesten denkt , denk dan aan Partyband Atomika.

Deze partyband is afkomstig uit Antwerpen en Vlaams-Brabant maar speelde ook al op talloze feestjes in Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en over de grens bij onze noorderburen en dat tot in de vroege uurtjes.

Atomika brengt de ideale party sfeer met zeer dansbare klassiekers evenals evergreens uit de rockmuziek. Bovendien verzorgt Atomika een prachtig decor en voorzien ze een mooie lichtshow.

Partyband Atomika + DJ

Partyband Atomika kan desgewenst ook het feest verderzetten na het optreden. Onze eigen frontman is ook een kundige DJ, gespecialiseerd in de klassiekers. Hij zet een geweldige live DJ-set neer tot in de vroege uurtjes.

Iedereen content met deze partyband, dat is ons motto!

Met Atomika Partyband boek je een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma.  Atomika pakt uit met een opvallend podium. Een volledig decor, licht & speciale effecten maken het gegarandeerd tot een succes.

Partyband boeken?

Wil je er zeker van zijn dat jou party gaat knallen, boek dan Partyband Atomika voor jouw feest, festival, privézaal of café via mail of bel naar Marc De keyzer – GSM: 0477 205 957 – Mail: atomika.studios@gmail.com

Nieuws

Partyband

Een partyband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk party nummers ten gehore brengen, meestal zijn het covers. Het repertoire van een partyband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Partybands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands, de naam zegt het al, spelen nummers van één artiest of band.

In Nederland en België zijn er enkele honderden partybands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een partyband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire.