Partyband

Partyband gezocht? Ben je van plan om een feestje of party te organiseren? Zoek dan niet verder! Atomika maakt van jouw feest een onvergetelijke ervaring met hun stevige coverband en pop- en discocovers die de sfeer erin brengen. Deze band is te boeken voor feesten in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.

Onze partyband is de beste keuze voor live entertainment op uw volgende evenement! Wij zijn trots om te zeggen dat we de perfecte combinatie bieden van kwaliteitsmuziek en een energieke uitvoering die gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten.

Partyband Atomika is een origineel concept voor jouw feest

Onze partyband is te boeken voor allerlei soorten feesten zoals huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten en privéfeesten. Ze spelen de lekkerste discomedleys, dansmedleys en zelfs Nederlandstalige medleys, maar ook rockmuziek komt aan bod. Van klassiekers van Tina Turner tot AC/DC en vele anderen, ze spelen het allemaal.

Als je aan feesten denkt, dan denk je aan Atomika. Deze partyband komt oorspronkelijk uit Antwerpen en Vlaams-Brabant, maar heeft al talloze feestjes doen knallen in Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en zelfs over de grens in Nederland tot in de vroege uurtjes.

Atomika brengt de ideale feeststemming met zeer dansbare klassiekers en evergreens uit de rockmuziek. Iedereen is tevreden met Atomika, dat is ons motto! Boek Atomika en je bent verzekerd van een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma.

Onze partyband is opgericht met als doel om elk evenement om te toveren in een feestelijke en onvergetelijke ervaring. Ons professionele team van muzikanten heeft jarenlange ervaring in het optreden op allerlei soorten evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en jubilea.

We bieden een breed scala aan muziekgenres om aan de wensen van elk publiek te voldoen. Of u nu houdt van pop, rock, soul, funk, disco of jazz, wij hebben het allemaal! Onze bandleden zijn allemaal getalenteerde en ervaren muzikanten die hun passie voor muziek laten zien door middel van hun uitvoering.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste band voor uw evenement een belangrijke beslissing is en we zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces. Onze vriendelijke en professionele benadering zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u vol vertrouwen de perfecte keuze maakt voor uw evenement.

Onze klanten zijn onze prioriteit en we streven er altijd naar om aan hun behoeften en verwachtingen te voldoen. We bieden flexibele pakketten en kunnen ons aanpassen aan uw specifieke wensen en budgetten. We zijn er om u te helpen bij het plannen van uw muzikale entertainment en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag van uw evenement.

Kies voor onze partyband en u zult genieten van een onvergetelijke ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt en dat u zich kunt concentreren op het genieten van de avond.

Dus waar wacht u nog op?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw volgende evenement omtoveren tot een feestelijke en onvergetelijke ervaring!

Wil je er zeker van zijn dat jouw feest knalt? Boek dan Partyband Atomika voor jouw feest, festival, privézaal of café via e-mail of bel naar Marc De Keyzer – GSM: 0477 205 957 – E-mail: atomika.studios@gmail.com.

Een  Coverband bestaat uit een groep muzikanten die samen feestnummers spelen, meestal zijn dit covers van bekende hits. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit nummers die eerder door andere artiesten of bands zijn uitgebracht.

Coverbands kunnen worden onderverdeeld in verschillende muziekstijlen zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt een tributeband nummers van één bepaalde artiest of band.

In Nederland en België zijn er honderden bands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Het inhuren van een reguliere artiest kan vaak te duur zijn, een band is dan een goed alternatief. Bovendien trekken bands die bekende nummers spelen meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire.